Boeken winnen

Afgelopen: Win een Peppa vakantiepakket

De zomervakantie staat voor vele gezinnen voor de deur. Wij sturen ons vriendinnetje Peppa graag met je mee op vakantie dit jaar!

Met Peppa op vakantie

Een goede zomervakantie kan niet zonder een echte klassieker: een Vakantiedoeboek! Peppa heeft er ook eentje, voor jonge kinderen uiteraard. Hierin vinden zij genoeg spelletjes en verhaaltjes om zich niet te hoeven vervelen. Een beetje leerzaam, met puzzeltjes en leren tellen, maar vooral leuk: er kan zelfs worden geknutseld!

Wat gaat er nog meer in de koffer mee op vakantie? Een lekkere fleecedeken! Zeker als je gaat kamperen is een extra dekentje best prettig, voor als het ‘s nachts toch fris is, of als je gewoon het liefst onder je eigen deken slaapt, ook op vakantie.

Peppa fleecedeken, tandenborstel, tandpasta

 

Tandenborstel? Check!

Natuurlijk moeten ook de tandenborstels worden ingepakt voor de vakantie. Peppa heeft haar eigen tandenborstel, die jouw kind vast en zeker wil gebruiken. Als leuke extra zijn er ook Peppa tandpasta en een bijpassende beker om de mond te spoelen na het poetsen. Tandenpoetsen wordt opeens een stuk leuker!

Winnen

Wij geven deze week dit zomerse Peppa vakantiepakket weg. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.