Boeken winnen

Afgelopen: Win een Mindfulness Box

Mindfulness Box

Wil je jezelf of iemand anders een leuk, maar vooral ook inspirerend cadeau geven? Dan is de Mindfulness Box precies wat je zoekt! Wij vertellen je er deze week meer over én geven er eentje weg.

Mindfulness Box

Eigenlijk zou iedereen wel iets met Mindfulness moeten doen. Even nergens aan denken, alleen maar simpelweg bewust aanwezig zijn, en alle dagelijkse beslommeringen uit je hoofd verbannen. Zo nuttig, zo fijn… en zo lastig vol te houden op de lange termijn.

De Mindfulness Box zou daar zomaar eens verandering in kunnen brengen. In deze leuke box (alleen door ernaar te kijken worden wij stiekem al gelukkig) vind je opdrachten, kaartjes met quotes, stickers, oefeningen, meditaties en een schriftje vol uitleg, tips en schrijfopdrachten. Om mee aan de slag te gaan op een Mindfulness manier.

Je kunt ’s morgens een kaartje trekken als inspiratie voor je dag, je favoriete quote op een plek plakken waar je hem vaak ziet (de koelkast, de wc desnoods) of een opdracht kiezen om die dag mee aan de slag te gaan. De inhoud is zo compleet, en bovenal praktisch, dat Mindfulness in de praktijk brengen opeens een stuk gemakkelijker wordt. Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand die wel wat Mindfulness kan gebruiken. De verkoopprijs bedraagt €16,95.

Mindfulness Box

Winnen

Wij houden van cadeautjes geven, zeker als deze echt iets kunnen betekenen. En dus geven we deze week met veel plezier een Mindfulness Box weg. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Lifestylelog ook niet te volgen op Instagram (@lifestylelog.nl, https://instagram.com/lifestylelog.nl/).

Deze actie is afgelopen.