Boeken winnen

Win 'Een lang weekend'

Vandaag starten we met een bijzondere winactie. Vanaf nu zullen wij namelijk iedere maand aandacht besteden aan een titel van Orlando uitgevers, en dit boek natuurlijk ook verloten onder onze bezoekers. Iedere maand staat er een nieuwe titel centraal, iedere maand maak je weer kans om het boek (we geven er steeds 5 weg) te winnen.

De eerste titel die centraal staat is ‘Een lang weekend‘. Op een manier die doet denken aan Ian McEwans ‘Atonement’ en Paolo Giordano’s ‘De eenzaamheid van de priemgetallen’, vertelt auteur Joyce Maynard het verhaal van een alleenstaande moeder en de man die tijdens een lang weekend in haar leven en dat van haar dertienjarige zoon Henry verschijnt.

Vanuit het oogpunt van de jongen – en de man tot wie hij zal uitgroeien – lezen we over de gebeurtenissen in een lang, heet en allesbepalend weekend die hun levens voorgoed veranderden.

Wil jij dit mooie boek winnen? Vul dan voor 31 mei het onderstaande formulier volledig in, en misschien win jij 1 van de 5 exemplaren!

Een lang weekend – Joyce Maynard
ISBN 9789022959664
Orlando uitgevers
t/m 31 mei 2010: € 15,-, daarna € 18,95