Boeken winnen

Win een gepersonaliseerd Sprookjesboom boek

Jouw kind in de hoofdrol in een boek, waarin het, samen met de Sprookjesbos-bewoners van de Efteling, een spannend avontuur beleeft. Het kan!
 
Wij geven deze week namelijk 5 gepersonaliseerde Sprookjesboom boeken van Family Productions weg. Dit zijn prachtige voorleesboeken waarin je kind tot zijn of haar grote verbazing niet alleen bijvoorbeeld Klein Duimpje, Roodkapje en de Draak tegenkomt, maar ook zijn of haar eigen naam.
 

Om het nog persoonlijker te maken kunnen ook ouders of opa’s en oma’s, ooms, tantes en broertjes, zusjes of andere familieleden meespelen in het verhaal. Het boek (verkoopprijs 23,50 euro) wordt speciaal voor jouw kind gedrukt, met harde kaft, in groot formaat (A4), met 34 pagina’s en stevig gebonden.
 

Wil jij kans maken op een gepersonaliseerd Sprookjesboom boek? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. Let erop dat je je e-mailadres juist invult, want heb je gewonnen dan ontvang je in je mailbox de instructies om jouw eigen boek samen te stellen. 

Deze actie is afgelopen.