Boeken winnen

Afgelopen: Win een boekenpakket

Wil jij de donkere dagen voor, of na Kerst lekker lezend doorbrengen? Dat kan! Deze week maak je op Lifestylelog kans op een supermooi boekenpakket. Je kunt kiezen tussen ‘spannend’ en romantisch’.

In het spannende pakket vind je Gone – Verlaten (deel 1) van Michael Grant en De Hongerspelen van Suzanne Collins.

Gone – Verlaten (deel 1):
Het ene moment stond de leraar nog over de Burgeroorlog te praten. En het volgende moment was hij weg. Leraar aanwezig. Leraar weg. Geen ‘poef’. Geen lichtflits. Geen knal. Tijdens een doodgewone schooldag ziet de veertienjarige Sam tot zijn verbijstering zijn leraar pal voor zijn ogen verdwijnen. Zomaar ineens… weg! Algauw blijkt dat iedereen die ouder is dan vijftien jaar op hetzelfde moment is verdwenen. Bovendien is er een ondoordringbare barrière rond de stad opgetrokken, waardoor internet, televisie en mobieltjes geen enkel signaal meer ontvangen. Een enorme chaos breekt uit. Er zijn geen artsen en politieagenten meer. En wie zorgt er voor de achtergebleven baby’s? Net buiten de stad neemt Caine de leiding over zijn internaat en daarna ook over het stadje. In het begin weet hij enige orde te scheppen, maar gaandeweg voert hij met een aantal volgelingen een waar schrikbewind. Hoewel Sam helemaal geen leidende rol wíl, besluit hij ten slotte toch dat hij de kwaadaardige Caine en zijn terreurbende moet tegenhouden. En dat kan alleen als hij Caine uitschakelt. Maar intussen komt de dag dat hij zelf vijftien jaar zal worden steeds dichterbij…

De Hongerspelen:
Zou jij kunnen overleven, alleen en in de wildernis? Wanneer alles en iedereen erop gebrand is dat je de ochtend niet levend haalt? Winnen betekent eeuwige roem en rijkdom. Verliezen betekent een zekere dood. De Hongerspelen zijn begonnen… Wees gewaarschuwd: dit boek neemt je leven compleet over.

In het romantische pakket vind je The Chemical Garden – Verwelken van Lauren DeStefano en Fallen van Lauren Kate

The Chemical Garden – Verwelken:
Stel je voor, je leeft in een wereld waarin door een genetisch virus niemand ouder wordt dan vijfentwintig jaar. Je bent een meisje van zestien en je wordt ontvoerd om te trouwen met een jongen die je nog nooit hebt gezien. Je wilt ontsnappen, maar daarvoor moet je het vertrouwen van je echtgenoot zien te winnen… Dit is het verhaal van Rhine. Een verpletterende, meeslepende pageturner die je telkens confronteert met de vraag: wat zou jij doen? Wie kun je vertrouwen? Hoe moet je beslissingen nemen in een wereld waarin niets is wat het lijkt?

Fallen:
Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden?

Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniël Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en camera’s elke beweging waarnemen. Daniël laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniël wanhopig geheim probeert te houden… ook al betekent het haar dood. Fallen is een gevaarlijke pageturner en het ultieme liefdesverhaal.

Wil jij 1 van deze pakketten winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in en geef je voorkeur aan voor spannend of romantisch. Kun je niet kiezen? Vul dan 2 keer het formulier in, met beide keren een andere voorkeur.

Deze actie is afgelopen.