Boeken winnen

Afgelopen: Win een Baby Startpakket

Het boek ‘Hoe werkt mijn baby?’ ken je misschien al. Meer dan 13.000 exemplaren gingen ervan over de toonbank, en al doet de titel en grappige vormgeving in eerste instantie misschien vermoeden dat het hier uitsluitend om een grappig boekje gaat, de inhoud is voor menig verse ouder zeer nuttig. Alle informatie is gecontroleerd oor een Nederlandse kinderarts, zodat ‘Hoe werkt mijn baby?’ een fijn handboek is voor al die onzekere momenten die je als jonge ouder kunt hebben.
Het boekje verschijnt deze maand ook in een leuke bewaarbox, het Baby Startpakket. Hierin vind je naast het boek ook een groeimeter, insctructieposter voor boven de commode (met o.a. afgebeeld hoe je een baby het beste vasthoudt en een luier moet verschonen, ideaal voor die momenten dat je zelfs dat door slaapgebrek even niet meer weet), een notitieblokje voor de oppas en een koelkastmagneet. De verkoopprijs is 19,95 euro, en wij tippen dit Baby Startpakket als leuk én nuttig kraamcadeau.
Ben jij in verwachting, of ken je iemand die dat is? Doe dan deze week mee met onze winactie, waarbij we 5 keer het Baby Startpakket verloten. Vul onderstaand formulier in, en vermeld bij Antwoord wanneer je uitgerekende datum (of die van degene voor wie je meespeelt) is.