Boeken winnen

Afgelopen: Win een abonnement op de Borre Leesclub

Borre ken je vast wel van die leuke leesboekjes, die vaak in de onderste groep van de basisschool gratis worden uitgedeeld. Wij geven abonnementen op de Borre Leesclub weg.

De boekjes van Borre zijn al tien jaar een begrip, voor alle kinderen op de basisschool. De eerste kennismaking vindt vaak plaats in groep 1, waar kinderen van ongeveer 6000 basisscholen een gratis Borre boekje mee naar huis krijgen. Voor veel kinderen de start van een basisschooltijd vol Borre avonturen!

Borre Leesclub

Als je kind lid wordt van de Borre Leesclub, krijgt het iedere maand leuke post. Voor €10,50 per maand ontvangt het twee boekjes met harde kaft: eentje over Borre en eentje over een ander onderwerp. Uiteraard zijn deze afgestemd op de groep waar je kind in zit. Heel handig is dat je deze boekjes ook in hun digitale versies ontvangt.

Nu de Borre Leesclub tien jaar bestaat, en onlangs het 100ste Borre-boek verscheen, is daar voor kinderen in groep 1 t/m 4 zonder extra kosten het Borre Clubblad bijgekomen. Het blad verschijnt maandelijks, en biedt de jongste Borre Leesclub-leden extra leesplezier. Taalspelletjes, puzzels allerlei nieuwtjes: perfect voor beginnende lezertjes.

pvborre2

Winnen!

Wij mogen drie Kidslog bezoekers blij maken met een 3-maands-lidmaatschap op de Borre Leesclub. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.