Boeken winnen

Afgelopen: Win deze maand twee boeken van Claudia Schreiber

Deze maand hebben we, i.s.m. Orlando Uitgevers niet 1 boek van de maand… maar 2! Wil jij deze boeken van Claudia Schreiber winnen?

De debuutroman van Claudia Schreiber, Emma’s geluk, is er nu ook als pocket. In dit fijne boek leer je Emma kennen. Zij probeert haar boerderij voor gedwongen verkoop te behoeden. Vol liefde verzorgt ze haar varkens en slachten kan ze als de beste: ze zorgt voor een snel en pijnloos einde en dat maakt haar worsten bijzonder lekker.

Wanneer Max te horen krijgt dat hij ongeneeslijk ziek is, steelt hij een zak geld en een Ferrari om zijn laatste maanden in Mexico door te brengen. Op zijn vlucht belandt hij na een auto-ongeluk bewusteloos op het erf van Emma… Het begin van een bijzondere liefdesgeschiedenis. Emma’s geluk is een hartverwarmend en humoristisch verhaal; een modern sprookje met een tragische ondertoon.

Een leesfragment vind je hier.

Het tweede boek luistert naar de titel Zoet als zure kersen. Bij Annie lopen de dingen altijd al ietsje anders dan bij anderen. Maar alsof het gemis van een biologische vader nog niet erg genoeg is, laat haar overspannen moeder haar in de steek en verdwijnt haar grootvader onaangekondigd met zijn jonge minnares naar het buitenland. De veertienjarige Annie blijft vlak voor de jaarlijkse oogst alleen achter op de kersenboomgaard van haar familie.

Wil jij deze beide boeken winnen? Dat kan. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.