Boeken Kids winnen

Win De Woonbootbende van Barbara Scholten (kinderboek van de maand augustus)

De Woonbootbende

De Woonbootbende is een leuk leesboek voor kinderen vanaf 8 jaar. Lees er alles over, en maak kans op een exemplaar!

De Woonbootbende

Roef woont met zijn familie op een woonboot in de stad. Zijn zus Wies is de sportiefste thuis en zijn kleine zusje IJf de vrolijkste. En Roef? Hij is volgens zijn ouders de liefste, maar daar heb je natuurlijk helemaal niets aan. Om te laten zien dat hij ook wel iets kan, doet hij mee aan een zwemwedstrijd voor het goede doel. Hij kan zelfs extra geld binnenhalen als het hem lukt om een minuut lang tegelijkertijd te zwaaien en te watertrappelen – maar dan moet de reddingsbrigade niet zomaar denken dat hij in gevaar is!

Winnen

Wil jij een exemplaar van De Woonbootbende winnen? Dat kan! We geven er deze maand vijf weg. Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Win De Woonbootbende (kinderboek van de maand augustus)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.