Boeken winnen

Afgelopen: Win De verschrikkelijke sneeuwman

Deze week geven we een monsterachtig boek weg! De verschrikkelijke sneeuwman, wie kent hem niet? Hij bestaat echt, toch? In dit boek lijkt niemand dat te geloven. Aan de kleine Eefje de taak om te bewijzen dat ze het mis hebben.

We geven deze week drie exemplaren van dit boek weg, doe snel mee aan de winactie!

De verschrikkelijke sneeuwman

Het is een ongelofelijke rotwinter. Het regent alleen maar, er staat geen kerstboom thuis en tot overmaat van ramp moet Eefje Suikerhart verhuizen naar het huis van haar oma. En dan laat haar vader ook nog eens een reusachtige spiegel aan diggelen vallen. Dat betekent zeven jaar ongeluk.

Net als er een dik pak sneeuw ligt en de winter toch nog leuk lijkt te worden, slaat het noodlot toe. Wanneer Eefje in de schemering door het park loopt, komt ze oog in oog te staan met de Verschrikkelijke Sneeuwman. Ze overleeft de ontmoeting, maar niemand gelooft dat ze hem heeft gezien.

Eefje kan het niet over haar kant laten gaan. Zij wéét dat het monster bestaat. Ze neemt zich voor om, samen met de speciaal opgerichte ‘monsterclub’, haar gelijk tegenover de wereld te bewijzen.

Winnen

De verschrikkelijke sneeuwman is een spannend, en ook een beetje herkenbaar boek voor kinderen in de hogere klassen van de basisschool. Een echt lekker leesboek voor in de winter, extra leuk om te lezen als er sneeuw ligt!

Wij mogen deze week drie boeken weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier in om kans te maken en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.