Boeken Kids Sinterklaas winnen

Win de Sinterklaasboeken van Rafael, Wendy en Nicolette

sinterklaasboeken

Misschien ken je de traditie wel: ieder jaar schrijven verschillende bekende Nederlanders een kinderboek over Sinterklaas, op verzoek van Unilever. Dit jaar zijn dat Rafael van der Vaart, Wendy van Dijk en Nicolette van Dam. Wij geven hun Sinterklaasboeken deze week weg.

Bijzondere boeken

De Sinterklaasboeken van dit jaar werden geschreven door drie BN-ers die voor het eerst een kinderboek schreven. Het boek van Rafael van der Vaart heeft als titel Sint op de kermis, de illustraties zijn van de hand van Maria Laura Brenlla. Het boek van Wendy van Dijk heet Sint wil een Puppy, met de illustraties van Richard Smythe. Nicolette van Dam tenslotte noemde haar boek Sint gaat de wereld rond, de illustraties werden verzorgd door Robert Scheffner.

Alle basisscholen in Nederland ontvangen een waardebon om een gratis boek op te halen voor hun school. Wie alle boeken zelf wil hebben, kan terecht bij Plus, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders. Hier zijn de boeken gratis verkrijgbaar bij aankoop van geselecteerde artikelen van Unilever.

Winnen

Wij mogen drie sets weggeven, met hierin alledrie de Sinterklaasboeken. Wil jij zo’n set winnen? Vul dan heel snel het onderstaande formulier volledig in. De winnaars ontvangen de boeken vanzelf thuis.