Boeken winnen

Win De reizigers (boek van de maand november)

De reizigers

Ons boek van de maand november is De reizigers, van Eleanor Limprecht. We geven vijf exemplaren weg!

De reizigers

Sarah en haar kleindochter Hannah maken een cruise van Californië naar Australië. Sarah keert terug naar haar geboorteland, waar ze niet meer is geweest sinds ze in 1945 aan boord stapte van de USS Mariposa. Samen met vele andere oorlogsbruiden stak zij dat jaar de Stille Oceaan over, om te worden herenigd met de Amerikaanse soldaten waarmee zij tijdens de oorlog trouwden.

Hannah is van dezelfde leeftijd als haar oma toen die haar grote reis maakte, en als ze haar levensverhaal hoort, beseft ze wat haar grootmoeder destijds allemaal opgaf…

Winnen

De reizigers is een heerlijke roman, perfect geschikt voor deze tijd van het jaar; je krijgt het er gegarandeerd warm van.

Benieuwd geworden? Zoals altijd mogen we van uitgeverij A.W. Bruna 5 exemplaren van ons Boek van de maand weggeven. Wil jij De reizigers winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Win De reizigers (boek van de maand november)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.