Boeken winnen

Afgelopen: Win de nieuwe Suzanne Vermeer

We lieten je er op Lifestylelog onlangs al kennis mee maken, de nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer: Winterberg. Deze week geven we hem weg!

De nieuwe Suzanne Vermeer heeft veel weg van een klassiek potje Cluedo. Een groep mensen in een schimmig huis, 1 wordt vermoord. Wie heeft het gedaan?

Iedereen is verdacht. De een net wat meer dan de ander, maar naarmate de tijd vordert lijkt niemand meer te vertrouwen te zijn. Het beklemmende gevoel dat daarbij hoort spat van de pagina’s en je realiseert je al snel dat er slechts één manier is om weer rustig te kunnen slapen: het hele boek uitlezen. En dat is bepaald geen straf.

Als Sophies tante overlijdt blijkt zij in het testament genoemd te worden als één van de erfgenamen. En dat komt goed uit, want zij en haar man Daan zitten behoorlijk krap bij kas. Om de erfenis te innen rijden zij naar het hotel van haar tante, in Winterberg. Het hotel dat zij hopen te erven, om er vervolgens via een verkoop een mooi bedrag voor te krijgen. Maar niet alleen Sophie is erfgenaam, ook haar nichtjes Isa en Lieke zijn van de partij.

En dan is er nog oom Dieter, de man van de overleden tante. Een oudere man met een slechte gezondheid. Hij zal ook wel aanspraak maken op de erfenis? Eenmaal in het hotel zakt de moed Sophie in de schoenen: wat een oude, bedompte bende! Hier gaat ze nooit veel aan verdienen. En als dan bij het oplezen van het testament ook nog eens blijkt dat er heel wat voorwaarden aan de erfenis zitten is het feest compleet: een fikse familieruzie kan niet uitblijven! Met name nichtje Isa ligt dwars, zij wil het hotel juist openhouden, terwijl de rest het wil verkopen. De gemoederen lopen hoog op!

De volgende dag komt Isa niet opdagen bij een afspraak met de notaris. Wat kinderachtig! Totdat de waarheid heel wat gruwelijker blijkt… Isa is vermoord. Maar door wie? En waarom? En loopt Sophie ook gevaar? En waarom denkt de politie dat haar man Daan achter de moord zit?

De nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer is weer ijzersterk. Waar in eerdere boeken het verhaal wat voorspelbaar werd, is de huidige auteur (wat zouden we graag haar of zijn naam kennen!) er perfect in geslaagd het verhaal lang spannend te houden. Een ijskoude thriller om het warm van te krijgen.

Wil jij dit heerlijk spannende boek winnen? Dat komt mooi uit! Wij geven hem deze week weg, vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.