Boeken Kids winnen

Win De laatste helden op aarde (Kinderboek van de maand)

De laatste helden op aarde

Ons Kinderboek van de maand mei is De laatste helden op aarde. Is dit leuke, spannende en grappige boek echt iets voor jouw kind? Lees dan snel verder en doe mee aan de winactie.

De laatste helden op aarde

Gevaarlijke monsters, bloedstollende actiescènes en een flinke dosis humor: hier is De laatste helden op aarde!

Tweeënveertig dagen geleden was Jack Sullivan een gewone jongen met een gewoon leven. Maar nu is zijn wereld een TOTALE MONSTER-ZOMBIE-CHAOS. Vanuit zijn coole boomhut beleeft Jack iedere dag als een soort videogame. Maar in zijn eentje kan hij niet op tegen alle angstaanjagende wezens in de stad. En daarbij is het veel leuker om samen met je vrienden tegen monsters te strijden…

‘Gruwelijk leuk! Bloedstollend en gigantisch grappig.’ – Jeff Kinney, Het leven van een loser

Winnen

De laatste helden op aarde is een boek voor kinderen in de hoogste klassen van de basisschool. Humor en spanning worden feilloos gecombineerd, en zelfs kinderen die claimen niet van lezen te houden zullen het boek al snel niet meer weg willen leggen. Meer informatie vind je op Kinderboeken.nl.

Wij geven 5 exemplaren van dit boek weg. Kans maken? Je hoeft alleen het onderstaande formulier in te vullen. De winnaars ontvangen het boek automatisch zodra de actie afgelopen is.