Boeken winnen

Win De geluksvogel van Richard Russo (boek van de maand december)

De geluksvogel

Zin in een humoristisch boek deze decembermaand? Wij kozen De geluksvogel van Richard Russo als ons nieuwe Boek van de maand, en geven natuurlijk vijf exemplaren weg.

De geluksvogel

Het zit Hank Devereaux, een gesjeesd auteur, niet mee. Als voorzitter van de faculteit Engels moet hij zich het gekonkel van zijn collega’s laten welgevallen, terwijl hij zijn vrouw ervan verdenkt een relatie te hebben met de decaan. Ook is hij niet in staat zijn dochter te begrijpen of op goede voet te komen met zijn eigen vader, een gevierd schrijver in wiens schaduw hij nog steeds lijkt te staan. Wanneer de spanningen door een op handen zijnde bezuiniging oplopen, krijgt hij te maken met fysiek ongemak en veroorzaakt hij een rel als hij dreigt de campusgans om het leven te brengen. En dat allemaal in één week…

De geluksvogel is een tijdloos en humoristisch relaas van een academicus in een midlifecrisis. Voor de liefhebbers van Zadie Smith, Willem Frederik Hermans en Philip Roth.

Winnen

Benieuwd naar deze bijzondere roman? We geven, met dank aan A.W. Bruna, natuurlijk vijf exemplaren weg! Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

[gravityform id=”27″ title=”true” description=”true”]