Boeken Kids winnen

Win De geheimen van Winterhuis Hotel

de geheimen van winterhuis hotel

Ook in december hebben we natuurlijk weer een Kinderboek van de maand dat je kunt winnen. Dit keer is dat De geheimen van Winterhuis Hotel van Ben Guterson. Een lekker spannend jeugdboek!

De geheimen van Winterhuis Hotel

Achter het schilderij zat een deur… Elizabeth deed de deur geruisloos open en knipte haar zaklamp aan. Toen ging ze naar binnen. Koude lucht vulde haar longen. Ze was alleen in de geheime gang.

Elizabeth keert terug naar Winterhuis Hotel, het hotel van haar grootvader. Het is er fantastisch met een snoepkeuken, bioscoop, skibaan en een bibliotheek met duizenden boeken.
Maar het is ook een hotel met een duister verleden, vol raadsels en geheimen. Midden in de nacht hoort Elizabeth iemand wegrennen. Er is ingebroken in de keuken! En even later ook in de bibliotheek…
Elizabeth en Freddy vermoeden dat er iemand op zoek is naar de geheime gangen van Winterhuis. Waarom? Wat – of wie – is daar verborgen?
Elizabeth voelt het aan alles: ze is in groot gevaar.

Meer informatie over dit boek vind je hier.

Winnen

De geheimen van Winterhuis Hotel is het vervolg op Winterhuis Hotel. Beide boeken vallen echter prima los van elkaar te lezen. Het is goed geschikt voor kinderen in de hogere klassen van de basisschool die wel van spannende avonturen houden.

Valt jouw kind in die categorie? Dan mag je onze winactie niet missen! Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken op 1 van de 5 exemplaren die we deze maand weg mogen geven.

Win De geheimen van Winterhuis Hotel

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.