Boeken Favourites winnen

Afgelopen: Win De derde engel

Iedere maand kiezen wij in samenwerking met Orlando Uitgevers een boek van de maand. Dit keer is dat De derde engel van Alice Hoffman.

Drie vrouwen die door liefde en vergeving door de jaren heen met elkaar verbonden zijn. Drie bruiloften, omgeven door geheimen en bedrog. Drie generaties, getroffen door hartzeer en verlies.

In De derde engel word je mee teruggevoerd in de tijd, van het hedendaagse Londen, waar Maddy Heller de verloofde van haar zus verleidt, naar de vrijgevochten jaren zestig, waarin Frieda Lewis valt voor een popmuzikant die op zoek is naar een muze, en tenslotte naar de stijve jaren vijftig en Bryn Evans, die haar ex-man niet kan loslaten.

In het midden van dit ingenieuze web bevindt zich Lucy Green, die als twaalfjarig meisje in een Londens hotel getuige is van een tragische ruzie tussen geliefden.

In De derde engel vertelt Alice Hoffman een onvergetelijk verhaal van liefde en vertrouwen. Het is een prachtige roman over de alchemie van de liefde.

Natuurlijk geven we ook weer een aantal exemplaren van dit prachtige boek weg. Wil jij kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.