Boeken winnen

Win De 4 van Westwijk: De verdwijning van Bo Monti

De 4 van Westwijk is spannende boekenserie geschreven door scenarioschrijfster en auteur Manon Spierenburg. De verdwijning van Bo Monti is het nieuwste deel in deze serie, en wij mogen dat van Uitgeverij Pimento aan 5 bezoekers weggeven. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

De zomer is in volle hevigheid losgebarsten in Westwijk aan Zee. Het kustplaatsje wordt overstroomd door duizenden toeristen. De hotels, de campings, de terrassen en de stranden zitten allemaal bomvol en iedereen verheugt zich op het concert van de populaire volkszanger Bo Monti in Westwijks openluchttheater. Het concert is binnen een mum van tijd uitverkocht, maar Jack, Tessa en Chris (en Koesja) kunnen op de valreep nog aan toegangskaartjes komen. Die avond staan de kinderen op de voorste rij als Bo Monti met veel bombarie wordt aangekondigd. Het publiek is uitzinnig van vreugde, maar na de derde vergeefse aankondiging wordt zelfs hen duidelijk dat de populaire zanger die avond het podium niet zal betreden… Bo Monti is spoorloos verdwenen! Gewapend met een  flinke dosis lef besluiten de vier van Westwijk op onderzoek uit te gaan…

De boeken in deze serie zijn bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Wil jij voor je kind kansmaken op dit boek? Vul dan in onderstaande formulier bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt in, en misschien valt het boek binnenkort door de brievenbus. Succes!

Deze prijsvraag is afgelopen, de winnaars ontvangen hun boek zsm.