Boeken Kids winnen

Win Daans wereld – Pas op: kan irriteren

Daans wereld - Pas op: kan irriteren

Ons Kinderboek van de maand mei is Daans wereld – Pas op: kan irriteren. Lees snel meer over dit boek en win een exemplaar!

Daans wereld – Pas op: kan irriteren

Daan wist dat het weer zo’n dag was toen hij wakker werd en merkte dat hij bij de kassa van de supermarkt stond… zonder kleren aan.
Oké, het is maar een rare droom. Maar zou die ook iets zeggen over wat Daan te wachten staat? Over een pijnlijke foto op Facebook? Over wraak? En zeg niets tegen Daan over perfecte neefjes, met perfecte manieren en perfecte cijfers… Het is allemaal zo mega-irritant!

Daans wereld – Pas op: kan irriteren
Auteur: Jonathan Meres, illustraties: Donough O’Malley
Uitgeverij Condor

Winnen

Ons Kinderboek van de maand mei is er eentje voor kinderen vanaf een jaar of 10. Heb jij er daarvan thuis eentje rondlopen? Mooi zo! Vul dan snel het onderstaande formulier in. Misschien ontvang jij het boek dan binnenkort wel thuis!

Win Daans wereld

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.