Boeken winnen

Afgelopen: Win Citadel van Kate Mosse

Na ‘Het verloren labyrint’ en ‘De vergeten tombe’ is ‘Citadel’ het laatste deel in de Languedoc-trilogie van Kate Mosse.

Carcassonne, zomer 1942. Terwijl Franse soldaten aan het front hun levens wagen om de Duitsers het hoofd te bieden, besluit de dappere jonge Sandrine haar eigen strijd te voeren. Ze sluit zich aan bij een groep vrouwelijke verzetsstrijders die, werkend onder de codenaam Citadel, alles riskeren wat hun lief is om een einde te maken aan de angst en het verdriet die de Duitse bezetting met zich mee bracht.

Terwijl de oorlog het ene na het andere bloederige dieptepunt bereikt, raakt Sandrines lot verweven met dat van drie zeer verschillende mannen. Wie van hen is haar ware vijand? Wie vormt een ware bedreiging? En wie is de bewaarder van het oude geheim dat aan de voet van de Pyrenee├źn verscholen ligt? De vrouwen van het Citadel-netwerk zullen een nog veel ouder en duisterder gevecht moeten aangaan dan ze ooit hadden voorzien.

Wil jij dit prachtige boek winnen? Dat kan! Wij geven deze week 5 exemplaren weg, vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.