Boeken winnen

Win een CEWE Pure fotoboek

cewe pure

Ben jij ook zo iemand die eindeloos veel foto’s op zijn smartphone heeft staan, en absoluut niet het geduld bezit om daarvan een kunstig fotoalbum te maken? Dan wil je, net als wij, vast de nieuwe CEWE Pure app proberen!

Al die foto’s!

Met de komst van de smartphone zijn we met zijn allen veel meer gaan fotograferen, terwijl het aantal fotoalbums dat je in een gemiddeld huishouden tegenkomt drastisch is afgenomen. Ook niet zo gek: vroeger moest je je rolletje laten afdrukken om überhaupt te weten hoe je foto’s eruit zagen, terwijl je dat tegenwoordig direct op je schermpje ziet.

Een beetje zonde is het wel: al die foto’s, digitaal, terwijl het zo leuk is om er soms ook eens ‘echt’ doorheen te bladeren.

Fotoboek maken

Nu kun je natuurlijk online een fotoboek maken. Er zijn tal van services waar je terecht kunt, en waar je kunt selecteren, editten en vormgeven tot je je gewenste resultaat bereikt hebt. Maar heel eerlijk? Dat doen wij dus nooit. Weet je hoeveel tijd dat kost! Om de juiste foto, op het juiste formaat op de juiste bladzijde te plaatsen. Paginabreed of niet? Kadertje eromheen, en zo ja, welke dan? Met een gemiddeld fotoalbum ben je al snel een hele avond, of langer, zoet, tijd die we er simpelweg niet voor willen nemen.

cewe pure

CEWE Pure

Bij CEWE kennen ze ons soort mensen. Dol op fotograferen, te lui om fotoalbums samen te stellen. En ze komen met een briljante oplossing: de CEWE Pure app. Een simpele app, zonder poespas, voor op je smartphone. Installeer hem, selecteer 22 foto’s (niet meer, niet minder) en de app zet ze automatisch in een album. Het enige wat jij nog aan kunt passen is de volgorde, en de tekst voor op de kaft en de eerste pagina. That’s it. Alle andere lastige keuzes (welk formaat, welke kleur album, en wat voor kaft, hoe groot doen we de foto’s en zullen we deze centreren of toch links uitlijnen?) neemt de app simpelweg voor je.

Weinig keuzestress dus, en, eerlijk is eerlijk, ook weinig keuzes. Een fervent ‘albumsamensteller’ zal dat jammer vinden, maar wij, het type mensen dat een album normaal veel te veel gedoe vindt, zijn er dolblij mee. Binnen vijf minuten hebben we een album in elkaar gedraaid, dat met 1 druk op de knop besteld is, en binnen een paar dagen arriveert.

Een leuk, compact album, met haarscherpe foto’s, in een simpele, pure vormgeving. Zo makkelijk kan het dus zijn!

cewe pure

Ook proberen? Doe mee en win!

Zo’n leuk album via de CEWE Pure app kost €14,95 exclusief verzendkosten. Wij hebben een aantal codes liggen waarmee je, net als wij, helemaal gratis een album kunt laten maken. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Winnaars krijgen via e-mail bericht.

[cforms name=”cewe pure 18 sep 2 weken”]