Boeken Kids winnen

Win Billy Extra Plankgas

De schoolvakantie zit erop, je kind gaat weer naar school. Een goed moment om ook het lezen weer eens op te pakken, maar dan wel met een heel erg leuk boek. Zoals Billy Extra Plankgas!

Billy Extra Plankgas

Dexter gelooft zijn ogen niet als er ineens een blauw, harig wezen voor zijn raam staat te zwaaien. Het is Wimm, en hij komt uit het ruimteschip dat zojuist is neergestort op Dexters dakterras. Wimm vertelt dat de Aarde de hoofdprijs is in de Mega Melkweg Loterij. De winnaar kan er van alles mee doen: er een parkeergarage van maken bijvoorbeeld, of een sokkenfabriek. Dat kan Dexter niet laten gebeuren! Met spullen uit de schuur lappen ze het ruimteschip op, en gaan dan op jacht naar de eigendomspapieren van de Aarde. Zo begint een avontuurlijke reis langs bizarre planeten, sterrensteden, maanbloemenvelden en zelfs een zwart gat…

Billy Extra Plankgas is een boek voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Meer informatie over dit boek en een aantal reviews van lezers vind je hier.

Winnen

Wil jij dit leuke leesboek voor je kind winnen? Dat kan! Zoals altijd geven we 5 exemplaren van ons Kinderboek van de maand weg. Wil jij een exemplaar winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in om kans te maken. Winnaars ontvangen het boek automatisch thuis.