Boeken winnen

Afgelopen: Win Belle & Boo prijzen

Deze zomer laten we je graag kennismaken met Belle & Boo, en hun betoverende, dromerige wereld. Misschien win jij wel een prijs!

Belle en haar konijnenvriendje Boo zijn onafscheidelijk. Door hun fantasie en nieuwsgierigheid vervelen zij zich moment, en weten zij van elke dag iets bijzonders te maken.

In het nieuwe boek Belle & Boo en het verrassingsfeestje help Boo Belle met alle voorbereidingen voor een geweldig verjaardagsfeestje. Maar… wie is er eigenlijk jarig?

De prachtige, klassieke en nostalgische illustraties geven Belle & Boo dat heerlijke kinderboeken gevoel. Boeken waarin alles mogelijk is, waarin de wereld prachtig en zorgeloos is, een heerlijke droomwereld. Extra leuk is dat er van Belle & Boo niet alleen boekjes zijn, maar ook allerlei lifestyle artikelen. Je vindt een overzicht op de site van De Vier Windstreken.

pvbelleenboo2

Zoals deze leuke spaarpot! Hartstikke schattig, toch? Wij geven hem weg, net als exemplaren van dit nieuwe boekje. Om kans te maken vul je het onderstaande formulier in. Dat kan, wegens de zomervakantie, tot 4 augustus.

Deze actie is afgelopen.