Boeken Kids winnen

Win Baby Shark (kinderboek van de maand)

baby shark

Baby Shark is een leuk boekje voor kinderen vanaf drie jaar, waarmee zij spelenderwijs Engels leren. Lees er meer over en win dit bijzondere boekje!

Baby Shark

Lees, zing en dans mee met Baby Shark!
Dit vrolijke, rijk geïllustreerde prentenboek is gebaseerd op de gelijknamige wereldhit ‘Baby Shark’, over een babyhaai, mamahaai, papahaai, oma haai en opa haai. Op elke pagina is zowel de Engelse als de Nederlandse tekst te lezen en worden de bijbehorende bewegingen uitgelegd, zodat je samen kunt lezen, zingen en bewegen. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Wil je meer weten over Baby Shark? Hier vind je nog veel meer informatie.

Winnen

Wil jij dit leuke boek winnen, en samen met jouw kind aan de slag met zijn of haar allereerste Engelse woordjes? Dat kan! Zoals altijd geven we 5 exemplaren van ons Kinderboek van de maand weg. Vul snel het onderstaande formulier volledig in. Winnaars ontvangen het boek vanzelf thuis.

Win Baby shark

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.