Boeken Kids winnen

Win Alle wielen in de file (kinderboek van de maand oktober)

Alle wielen in de file

Ben je op zoek naar een leuk boek om voor te lezen aan je jonge kind? Zoek niet verder! Alle wielen in de file van Harmen van Straaten valt gegarandeerd in de smaak.

Voorlezen

Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind, en is daarnaast ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Een fijn rustpunt midden op de dag, of een mooi en knus ritueel om de dag mee af te sluiten.

Voor jonge kinderen is het belangrijk dat de verhalen die je voorleest niet te lang zijn, anders raken zij al snel hun aandacht kwijt. Daarnaast is het leuk als het rijmt, je kind zal al snel een zeker ritme in het verhaal ontdekken. Ook fijne illustraties die het verhaal uitbeelden of extra laten spreken zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van een voorleesboek voor jonge kinderen.

Alle wielen in de file van Harmen van Straaten voldoet aan al deze eisen. Niet helemaal onverwacht natuurlijk, want deze auteur ken je van toppers als Hé, wie zit er op de wc?, Retteketet, we gaan nog niet naar bed! en Wat rijmt er op stoep?. Stuk voor stuk leuke, grappige voorleesboeken die in veel gezinnen tot klassiekers zijn uitgegroeid.

Vandaag gaan de beren
bij opa en oma logeren.
‘Hup!’ zegt papa Beer, ‘we moeten gaan.
We willen straks niet in een file staan.’
Maar onderweg zit alles tegen…

Meer informatie over dit leuke boek vind je hier.

Winnen

Wil jij een exemplaar van Alle wielen in de file winnen? Dat kan! Dit leuke prentenboek op rijm is in oktober ons Kinderboek van de maand, en dat betekent dat we ook vijf stuks weggeven. Om kans te maken vul je het onderstaande formulier volledig in. Prijswinnaars ontvangen het boek automatisch thuis.