Boeken

Volgens hem & volgens haar als pocket

‘Volgens hem & volgens haar’ is één van de boeken van de hand van Mike Gayle, die met ‘M’n legendarische ex’ doorbrak als ‘mannelijke chicklit auteur’. Zijn boeken lezen stuk voor stuk heerlijk weg, en zijn (door de aanwezigheid van man als hoofdrolspeler in plaats van lustobject) vaak net wat minder zoetsappig dan veel chicklit boeken van vrouwelijke collega’s.

Veel van zijn boeken zijn inmiddels ook in heerlijk betaalbare pockets verschenen, en zo ook ‘Volgens hem & volgens haar’. Dit boek is misschien niet zijn bekendste, maar zeker wel de moeite waard om te lezen… en voor 5,95 euro natuurlijk al helemaal.

Jim en Alison zijn al jarenlang gescheiden, maar als ze elkaar jaren later weer treffen voelen ze zich toch weer tot elkaar aangetrokken. Niet handig, aangezien ze beiden een nieuwe partner hebben en op het punt staan te gaan samenwonen of trouwen.

Het boek is onderverdeeld in hoofdstukken uit het verleden en een blik in het heden, waarin zowel Jim als Alison het woord voeren. Hierdoor leer je het (voormalige) stel goed kennen, en ontdek je steeds meer over hun relatie. Zoals we van Mike Gayle gewend zijn is ook dit boek heerlijk, soms zelfs komisch, geschreven, en door de aanwezigheid van een serieuze manspersoon wederom nét wat anders dan de meeste boeken in dit genre.

Volgens hem & volgens haar – Mike Gayle
ISBN 9789041762078
Zilver Pocket
5,95 euro

Volgens hem & volgens haar
Bestel via Bol.com: Volgens hem & volgens haar
Mike Gayle