Boeken

Undercover lover

Het gebeurt regelmatig dat een boek met het predikaat ‘chicklit’ niet veel meer is dan een ouderwets Bouquet romannetje. Lekker op zijn tijd, nog lekkerder als je het afwisselt met een chicklit die het midden houdt tussen een roman en detective, waarbij steamy scènes niet worden geschuwd. ‘Undercover lover’ van Rachel Gibson is daarvan het perfecte voorbeeld.

Schrijfster Lucy doet voor haar nieuwste boek research naar internetdating, en komt zo de meest sneue mannen tegen. ‘Hardluvnman’ is echter anders, niet sneu, maar vooral erg lekker! Hij blijkt dan ook geen echte internetdater te zijn, maar net als Lucy bezig met een undercover operatie. Quinn, zoals hij in het echt heet, is namelijk politieagent, en druk bezig met de jacht op een onbekende vrouw die systematisch internetdatende mannen lijkt uit te moorden. Zijn hoofdverdachte: Lucy.

Je voelt hem al aankomen: Lucy en Quinn kunnen het buitengewoon goed met elkaar vinden, en al is zij in Quinns ogen nog steeds een potentiële moordenares, al snel vliegen de kledingstukken door de kamer. Quinn wil niet geloven dat Lucy, de vrouw die zijn hoofd op hol brengt, de moordenares is. Maar wie is het dan wel?

‘Undercover lover’ is een prettige mix van spanning, romantiek, humor en erotiek die nooit verveelt. Rachel Gibson is hot in Amerika, waar ieder nieuw boek gretig aftrek vindt. Wij hopen dat, na ‘Verslingerd aan jou’ en ‘Undercover lover’ ook haar andere boeken spoedig in het Nederlands vertaald zullen worden. Lezen dat boek!

Undercover lover – Rachel Gibson
ISBN 9789061122494
Karakter Uitgevers
14,95 euro

Undercover Lover
Bestel via Bol.com: Undercover Lover
Rachel Gibson