Boeken

UIT.

Liefdesverdriet. Als je het overkomt denk je dat je de enige op de wereld bent die er last van heeft, maar de realiteit is anders. Lauren Verster weet er alles van!

Zelf maakte ze ook van dat soort periodes door, en weet ze waar ze over spreekt. Reden genoeg om eens dieper in het fenomeen te duiken, en er een boek over te schrijven. UIT. is de veelzeggende titel, met een behuilde en wat verlepte Lauren op de kaft.

In het boek wordt door experts, in een luchtig interview met Lauren, uitgelegd wat liefdesverdriet nu eigenlijk is. Maar waar het ons echt om te doen is, is het rijtje BN-ers dat ook in het boek aan het woord komt. Cornald Maas, Jan Mulder, Jennifer Hoffman, Amanda Krabbé, Tygo Gernandt en vele anderen komen aan het woord: juicy!

Wordt UIT. daarmee een verlengde van een roddelblad? Nee, gelukkig niet. De BN-ers in kwestie blijven discreet, delen hun ellende met je maar hangen zeker niet de vuile was buiten. Een beetje jammer, maar voor het niveau van het boek wel beter!

UIT. is hiermee een troostend boek voor iedereen die liefdesverdriet heeft geworden. Herkenbaar voor iedereen die het ooit heeft gehad, en een goede voorbereiding voor iedereen die het ooit zal krijgen. Herkenbaar, interessant en soms vermakelijk: precies wat je nodig hebt!

UIT. – Lauren Verster
ISBN 9789400503106
Gloriae
19,95 euro