Boeken

Turbomama

Er zijn al tal van, geestige of in ieder geval geestig bedoelde, boeken geschreven over de zwangerschap en eerste onhandige pogingen van nieuwe moeders. Niet allemaal zijn ze even geslaagd, maar bij Turbomama konden we een vette grijns op zijn tijd absoluut niet onderdrukken.

Isabelle is zwanger. En doodsbang. Voor de bevalling, voor haar capaciteiten als moeder. Bang dat ze haar bekenbodem niet kan vinden, terwijl die volgens alle boeken en experts een cruciale rol speelt voor, tijdens en na de bevalling. Bang dat haar relatie met Jack het niet gaat redden, bang dat iedereen haar dik en onaantrekkelijk vindt. Als je ooit zwanger bent geweest zul je op zijn minst een gedeelte van deze angsten begrijpen, en weet je dat het over het algemeen wel weer goed komt als de baby er eenmaal is, en de hormonen weer op zijn plek zitten. Maar maak dat Isabelle maar eens duidelijk…

Al voor haar zwangerschap viel ze van de ene in de andere blunder, en dat wordt er in deze 9 maanden niet beter op. En jij als lezer mag daar heerlijk van meegenieten! Melanie La’Brooy weet je vanaf de eerste bladzijde het gevoel te geven dat Isabelle je onhandige, onzekere beste vriendin is, waar je niet alleen vreselijk om kunt lachen, maar die je vooral ook het allerbeste wenst. Turbomama is een heerlijk, humoristisch boek voor iedereen die ooit een kind heeft gekregen, of op het punt staat dat te doen. Heerlijk om te weten dat je niet alleen staat in al je klungeligheid en onzekerheid!

Turbomama – Melanie La’Brooy
ISBN 9789044325744
The House of Books
17,50 euro
Turbomama
Bestel via Bol.com: Turbomama