Boeken Fashion

Trinny & Susannah’s make-over missie

Hun Nederlandse programma Missie Holland mag het dan misschien niet halen bij hun eerdere programma’s, Trinny en Susannah maken hierin wel pijnlijk duidelijk hoe het met de kledingstijl en het zelfbewustzijn van de Nederlandse vrouw is gesteld: onthutsend.

Trinny en Susannah waren, als je het ons vraagt, op hun best in What not to wear. Scherp, spontaan en duidelijk, zo zien we het graag. In Missie Holland komen zij soms iets minder tot hun recht door het soms wat al te veel geacteerde spel, maar 1 ding kunnen ze nog steeds prima: vrouwen zich bewust laten worden van hun kledingstijl.

De Nederlandse vrouw is praktisch. Een spijkerbroek is prima, waarom zou je je zo optutten, ze moeten me maar nemen zoals ik ben! Wat in Missie Holland echter al vaak is aangetoond is dat achter een slonzig uiterlijk een verhaal schuilgaat, er is vaak 1 of andere reden waarom het deze vrouwen niet lukt om er uit te zien zoals ze zo graag willen. Aanpassen van kleding, nadenken over hun sterkte punten en wat ze uit willen stralen verandert soms meer dan ze vooraf vermoeden!

Dit is ook de insteek van het heerlijke boek ‘Trinny & Susannah’s make-over missie’. Word je bewust van hoe je er nu uitziet, en hoe je er beter uit zou kunnen zien. Met tips voor ieder figuur en type, waarbij duidelijke termen en zelfkennis niet worden geschuwd. Er goed uitzien hoeft niet al te veel tijd, moeite of geld te kosten, het is vooral een kwestie van mentaliteit en zelfvertrouwen.

Trinny en Susannah helpen je in dit boek een handje om beter in je vel én je kleding te komen zitten. Wij zouden het boek graag tot verplichte leeskost van de Nederlandse vrouw maken. Weg met de Crocs, jeans en makkelijke truien, het is tijd om jezelf te durven zijn!

Trinny & Susannah’s make-over missie – Trinny Woodall en Susannah Constantine
ISBN: 9789400501829
Lev
19,95 euro