Boeken Fashion Travel

Top 5 voor de meivakantie

Veel scholen geven hun leerlingen 2 weken meivakantie, maar hoe kom je die door als het regent, en de kids na 1 dag al verveeld raken? Kidslog zette een aantal tips op een rijtje.

1. Kleuren!
Een kleurplaat valt bij de meeste kinderen goed in de smaak. Je vindt er een aantal in ons kleurplaten gedeelte, daarnaast loopt er gedurende de meivakantie een leuke kleurwedstrijd waarmee je een BABY Born pop kunt winnen.

2. Een spelletje spelen
Erg geschikt voor een regenachtige dag! Heb je meerdere kinderen, kies dan voor een spel dat voor hen allemaal geschikt is, zoals het nieuwe ‘De familie pluis’ waarin Nijntje en haar familie de hoofdrol spelen.

3. Kleding passen
Voor het ene kind een drama, voor het ander een groot verkleedfestijn. Trek de zomerkleding van vorig jaar uit de kast, en kijk wat er nog past. Is dat niet zo veel meer? Op Kidslog tref je regelmatig de leukste kledingstukken uit de collecties van verschillende merken aan, daarnaast helpen we je een handje met een overzicht van de leukste webwinkels.

4. Lezen
Kinderen die al kunnen lezen kunnen zelf aan de slag met bijvoorbeeld de nieuwe ‘Mus en Muis’ serie of ‘Mijn grote lichaamsboek’, kleine kinderen worden dolgraag voorgelezen uit de nieuwste prentenboeken, zoals ‘De kapper’ of ‘Zeno op zwemles’.

5. Speelgoed
Weet je echt niks meer te verzinnen en zijn je kids uitgekeken op al hun speelgoed, dan kun je natuurlijk altijd nog een bezoekje aan de speelgoedwinkel brengen. De nieuwste BABY Born, Playmobil Prinsessenkoffer of Spookpiraten of Scrolly puzzel houden hen vast weer even bezig!