Boeken

The Secret Workshops

The Secret. Je moet bijna onder een steen hebben gelegen om er niks van hebben meegekregen de afgelopen tijd, maar wat het nou precies inhoudt, en hoe je er mee ‘begint’, dat wisten wij nog niet. Speciaal voor ons, en natuurlijk alle andere geinteresseerden die nog een beetje in de ‘klok-klepel fase’ zitten, is er nu een handige serie workshops ontwikkeld. En het fijne is: om te voorkomen dat je in 1 keer bedolven wordt onder (te) veel informatie, bestaat de serie uit 14 boekjes, die steeds per 2 om de maand worden uitgegeven.

Drijvende kracht achter The Secret in de Benelux is Patty Harpenau, en zij fungeert dan ook als jouw coach in deze serie. Elke 2 maanden verschijnen er 2 boekjes, waarbij de ene steeds gericht is op ‘Persoonlijke ontwikkeling’ en de ander op ‘Praktische toepassingen’. Daarnaast tref je in ieder boekje een cd aan met een gesproken workshop en ‘braintraining’ voor op je pc.

Basisprincipe van The Secret is ‘Hoe je de wereld ziet, zo zul je hem ervaren’. Een mooi en nobel uitgangspunt, maar om dit principe ook echt te integreren in je leven is wat (praktische) ondersteuning wel prettig. Daar zijn deze boekjes bij uitstek voor geschikt, juist doordat er iedere 2 maanden nieuwe boekjes verschijnen (+- 50 pagina’s per stuk). Op deze manier is The Secret niet een boekwerk dat je in 1 keer doorleest, maar iets waar je regelmatig meer over leert, waarover je steeds meer te weten komt. Slim bedacht, goed uitgevoerd.

De eerste 4 delen:
Beginnen met The Secret – ISBN 9789085105275
Het geheim van wensen en verlangens – ISBN 9789085105169
Succes en geluk – ISBN 9789085105251
Het geheim van succes – ISBN 9789085105244
14,95 euro per stuk
Meer info:
www.hetgeheimvandesecret.nl

Beginnen met de secret
Bestel via Bol.com: Beginnen met de secret
Patty Harpenau