Ben je geen enorme expert in de keuken, maar probeer je wel graag eens wat nieuws uit, dan ken je als het meezit de ‘Basic’ serie al. De klassieker ‘Big Book of Basics’, en variaties als ‘Basic Italian’ en ‘Fish Basics’ zijn te vinden in menig boekenkast en altijd een ideaal cadeautje voor iemand die bijvoorbeeld voor het eerst op zichzelf gaat wonen.
In deze serie is nu ook een boek verschenen vol lekkere gebakjes. ‘Basic baking’ is net als eerder genoemde titels zeer duidelijk en compleet (meer dan 100 recepten!), en met zijn knalgele kaft en mooie illustraties ook nog eens een lust voor het oog.
In het boek vind je vooral veel zoete gerechten, zoals advocaatcake, choco-amandel-mangotaart en kersenkruimeltaart, maar ook aan hartige hapjes is gedacht. Pizzabrood, kaasstengels, spinazieflapjes en Russische deegflapjes met zalm: je hebt ze veelal binnen een half uur op tafel staan.
Basic baking – C. Schinharl & S. Dickhaut
ISBN 9789044317756
The House of Books
22,50 euro
Bestel via Bol.com: Basic baking
Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut