Boeken

StukTV Behind the scenes

Heb je een kind van 10 jaar of ouder thuis? Grote kans dat de naam StukTV je bekend in de oren klinkt. De heren hebben nu ook een eigen boek, leuk cadeau voor de feestdagen!

StukTV Behind the scenes

Stefan, Giel en Thomas begonnen StukTV klein: lekker kwajongensstreken uithalen en filmen. Vooral familie en vrienden bekeken hun filmpjes. Inmiddels hebben de heren er heel wat vrienden bij: ruim een miljoen mensen zijn geabonneerd op hun YouTube-kanaal. En nu ze een contract bij RTL hebben getekend, zal hun bekendheid alleen maar groter worden.

Maar wie zijn deze heren? In hun StukTV Behind the scenes boek stellen zij zichzelf voor, en geven ze je een kijkje achter de schermen. Leuk voor de fans!

Succesvol

Dat de makers van StukTV niet zomaar kwajongens zijn wordt bij het lezen van het boek al snel duidelijk. Naast de drie ‘gezichten’ van het kanaal stellen zich in het boek ook een aantal personen ‘van achter de schermen’ voor. StukTV is inmiddels een echt bedrijf, en dat wordt in dit boek een stuk meer belicht dan in de filmpjes.

Wel zo eerlijk! Want het klinkt zo leuk, zeker voor kinderen, maar de tijd dat je op YouTube succesvol werd zonder plan, zonder uniek concept, ligt echt wel achter ons. Dat hebben deze heren behoorlijk goed begrepen, als we zo hun verhalen lezen. Mooie wijze les voor de vele jonge fans die dit boek zullen lezen: je kunt van YouTube filmpjes je werk maken, maar dan zul je het ook als zodanig moeten benaderen.

Lol

Is het dan alleen maar ‘big business’? Welnee! Alhoewel ook het boek een behoorlijk gelikte uitstraling heeft, het merk StukTV wordt er duidelijk verder in neergezet, is er ook genoeg ruimte voor lol. Rare feitjes, alle ontvangen boetes en zelfs een fotostrip vullen het boek, dat verder voorzien is van héél veel foto’s.

StukTV Behind the scenes richt zich, net als het YouTube-kanaal, duidelijk op kinderen en jongeren. Heeft jouw kind nog nooit naar één van hun filmpjes gekeken, dan zal dit boek hem niks zeggen. Is het echter 1 van de vele fans, dan is dit een topcadeau dat enthousiast ontvangen zal worden.

Stuk TV Behind the scenes
ISBN 9789048835850
Moon
€12,50