Boeken Travel

Stadswandeling door New York

Wandelen suf? Dat ligt natuurlijk aan de omgeving. Wandelen in New York is bijvoorbeeld, met de juiste routes, heel leuk. Die ‘juiste routes’ vind je in de serie ‘Stadswandelingen’ van Uitgeverij Elmar.

Anders dan de meeste andere reisgidsen en aanverwante producten, is er bij deze stadswandeling niet alleen naar de inhoud, maar vooral ook naar de vormgeving gekeken. Het is namelijk niet handig om met een dik, zwaar boek rond te zeulen, of steeds te moeten bladeren.

De 50 routes uit deze uitgave zijn dan ook, heel praktisch, gedrukt op stevige kaartjes. Aan de ene kant vind je een gedetailleerde plattegrond met hierop de route uitgetekend, op de andere kant vind je een korte beschrijving van de highlights die je tijdens je wandeling tegen gaat komen.

Qua inhoud is er gekozen voor een mengeling van bekende en minder bekende plekjes, zodat je New York écht kan leren kennen en niet alleen in de ’toeristen file’ mee hoeft te schuifelen. Zeer aan te bevelen, zowel voor New York-newbies als terugkerende bezoekers.

Stadswandelingen: New York – Martha Fay
ISBN 9789038917917
Uitgeverij Elmar
14,50 euro

Stadswandelingen New York
Bestel via Bol.com: Stadswandelingen New York
Fay, M & Fay, M.