Boeken

Sophie Kinsella: Ken je me nog?

Wakker worden in een ziekenhuis, en erachter komen dat je door een ongeluk 3 jaar van je leven ‘kwijt’ bent in je geheugen. Da’s balen. Totdat je merkt dat je leven in die drie jaar een opvallende wending heeft genomen. Een droombaan, droomman en droomhuis: hoera! Ok, het is raar om daar zomaar in te stappen, en erachter te komen dat jij in die drie jaar blijkbaar ook nogal bent veranderd, maar hé, da’s slechts een kwestie van wennen toch?

Lexi, de hoofdrolspeelster in ‘Ken je me nog?’, het nieuwste boek van Sophie Kinsella, komt er echter pijnlijk achter dat dat nog niet meevalt. Dat haar nieuwe leven, en ook zeker haar nieuwe ‘ik’, helemaal niet zo leuk zijn. Sterker nog, ze krijgt steeds meer aanwijzingen dat ze eigenlijk helemaal niet zo gelukkig was, zowel privé als zakelijk. Maar wie kan ze vertrouwen? Wie vertelt haar de waarheid over de periode die ze kwijt is?

Sophie Kinsella is er, na de Shopaholic! serie en andere bestsellers, wederom in geslaagd een ultiem chicklit boek af te leveren. Mét een behoorlijk verhaal, maar ook de nodige romantiek en ware ‘heldin’ momenten. Een boek om te smullen, chicklit zoals het bedoeld is.

Zou je het boek wel in 1 dag willen uitlezen, maar heb je er niet de tijd voor? Ook geen nood. ‘Ken je me nog?’ is namelijk ook als luisterboek verschenen, inclusief MP3 speler. Zo kun je je ook tijdens het sporten, autorijden, stofzuigen of wat dan ook helemaal in het boek storten.

Ken je me nog? – Sophie Kinsella
ISBN 9789044320558
The House of Books
17,50 euro
(MP3 speler met luisterboek: 29,95 euro)