Boeken Celebs

Schudden voor gebruik!

Er is weer een nieuw boekje van Daphne Deckers, waarin een selectie staat van haar leukste columns uit De Telegraaf en Reader’s Digest. Slim gelanceerd tegen het einde van het jaar, want een boekje van haar hand staat garant voor een leuk kerstcadeautje.

De selectie van de gebruikte columns is goed: dagelijkse beslommeringen worden afgewisseld met serieuze onderwerpen. Voor ouders zijn de columns waarin de kinderen een (hoofd)rol spelen heerlijk herkenbaar, voor generatiegenoten is het leuk om te zien dat zij niet de enige zijn die zich zo nu en dan verbazen over ‘de jeugd van tegenwoordig’ en andere veranderingen in de wereld.

Heb je (een deel van) de columns al eerder gelezen, dan ben je misschien redelijk snel door dit boekje heen. Ook is het soms lastig dat sommige (serieuzere) columns veelal gekoppeld waren aan de actualiteit, die je nu in boekvorm natuurlijk mist. Maar dat alles neemt niet weg dat ‘Schudden voor gebruik’ waarschijnlijk weer een veel verkocht boekje zal worden, en terecht: Daphne Deckers heeft een fijne schrijfstijl en behoorlijk wat zelfkennis, wat het lezen van haar columns tot een heerlijk ontspannende bezigheid maakt.

Schudden voor gebruik – Daphne Deckers
ISBN 9789043911047
Tirion Uitgevers
12,95 euro

Schudden voor gebruik
Bestel via Bol.com: Schudden voor gebruik
Daphne Deckers