Boeken

Samen aan tafel

Wist je dat ‘eten’ één van de grootste bronnen van ergernis en zorg is bij menig ouder? Snoep, koek en snacks gaan er moeiteloos in, terwijl de peuter-en kleuterneusjes worden opgehaald voor groente en andere gezonde zaken. Je wilt zo graag dat je kind gezond en afwisselend eet, en dus niet levenslang aan de hamburgers en appelmoes, maar hoe leer je dat aan?

Het beste is om daar jong mee te beginnen, aldus Gees van Asperen in het boek ‘Samen aan tafel’. Zo ongeveer vanaf de eerste hap. Is jouw kind dat stadium al voorbij, leg dit leuke boekje dan niet direct weer weg, want de recepten die volgen zijn zeer de moeite waard. Allereerst zijn ze smakelijk voor jong én oud. Geen visfiguurtjes of SpongeBob pasta, maar ‘echt’ eten dus, hoera!

De recepten (ontbijt, diner en toetje) zijn stuk voor stuk redelijk eenvoudig te realiseren, bevatten veel verschillende smaken en vormen optisch een leuk plaatje. Geen garantie, maar wel een stuk grotere kans op een etend kind. En mocht er toch een ‘lussiknie’ klinken, dan heb je zelf in ieder geval een smakelijke maaltijd!

Samen aan tafel – Gees van Asperen
ISBN 9789049998660
Truth & Dare
15,95 euro

Samen aan tafel
Bestel via Bol.com: Samen aan tafel
Asperen, G. van