Boeken

Ruimte voor kids

Als je de kamer van je kind gaat inrichten is er keuze zat. Je hoeft maar een willekeurige bouwmarkt of meubelzaak binnen te wandelen, en je vindt een schat aan meubels en accessoires, veelal prima op elkaar afgestemd of in een bepaald thema. Prima, maar veel leuker en handiger is het natuurlijk om de kamer in te richten op basis van de behoeftes en smaak van je kind. Een boek dat je daarmee op weg helpt is ‘Ruimte voor kids’.

Hierin vind je, opgesplitst in leeftijdsgroepen van 1-2 tm 9-12 jaar, precies dié punten die voor kinderen in deze leeftijdsgroep belangrijk zijn. Veiligheid, maar ook op het gebied van ontwikkeling, uitdaging en benodigde rust bijvoorbeeld. Daarnaast vind je veel tips en opzetjes voor thema’s, maar vooral ook de aanmoediging om hier zelf mee aan de slag te gaan. Alleen zo maak je tenslotte een kamer die helemaal bij jouw kind, en niemand anders, past.

‘Ruimte voor kids’ biedt je volop inspiratie, maar vooral ook praktische tips. Het helpt je jarenlang op weg, en kijkt daarbij niet alleen naar trends, maar vooral ook naar de ontwikkeling en vereisten voor een kind. Wij zijn enthousiast, en mogen om die reden van de uitgever een aantal exemplaren weggeven. Interesse? Doe dan vanaf 27 oktober mee aan onze actie!

Ruimte voor kids – Marijke Schipper
ISBN 9789021538617
Kosmos Uitgevers
19,95 euro