Boeken

Roomservice

De wereld van de luxe hotels in de Hamptons, hoofdrolspelers waar Paris Hilton bij verbleekt, roddel en achterklap, overspel, schandalen en chantage: prima ingrediënten voor een boek dat je nog een tijd bij zal blijven. In ‘Roomservice’ is het aan Honor Palmer om het ooit zeer luxe Palmer Hotel van de ondergang te redden en haar glans terug te geven. Op zich al moeilijk genoeg, maar met een aandachtsgeile zus die in sneltreinvaart haar deel van het familiekapitaal erdoorheen jaagt én concurrent Lucas Ruiz wordt het bepaald niet makkelijker.

Lucas Ruiz is een Spaanse jongeman die zich, in tegenstelling tot Honor, zelf naar de top heeft gewerkt. Niet altijd op de netste manier, maar wat maakt dat nog uit als je eenmaal één van de meest luxe hotels aan de Hamptons runt? Hij is op deze manier Honors grootste concurrent, en beiden zijn bereid ver te gaan deze strijd te winnen.

‘Roomservice’ geeft een heerlijk kijkje in de wat minder zichtbare kant van de Amerikaanse jetset en bedient je op je wenken als het gaat om roddel en achterklap, vuile spelletje en de nodige romantiek (al dan niet buitenechtelijk…).

Roomservice – Tilly Bagshawe
ISBN 9789022551493
Uitgeverij de Boekerij
19,95 euro

Roomservice
Bestel via Bol.com: Roomservice
Tilly Bagshawe