Boeken

Rennen en vliegen

De romans van Anna Maxted doen het goed, en dat is ook niet zo raar. Haar verhalen gaan nét wat dieper dan chicklit, terwijl ze net zo makkelijk weglezen. Mocht je nog nooit van haar gehoord hebben, dan is de pocketuitgave van een van haar leukste boeken ‘Rennen en vliegen’ een goede gelegenheid om daar verandering in te brengen.

‘Rennen en vliegen’ gaat over Hannah. Hannah is niet direct een ‘vrouw-vrouw’: redelijk bot, niet al te verzorgd en niet makkelijk in het uiten van haar gevoelens. Da’s niet handig in de liefde: met grote liefde Jack loopt het mis, en ook ‘opvolger’ Jason weet ze weg te jagen nadat hij haar een huwelijksaanzoek heeft gedaan.

Om hem terug te winnen zal Hannah moeten veranderen, en vrouwelijker moeten worden. Maar wil ze dat eigenlijk wel, en is Jason het wel waard? Of wil ze toch liever bij Jack zijn? En waarom vallen alle mensen die zij hoog heeft staan opeens keihard van hun voetstuk?

In ‘Rennen en vliegen’ lees je mee in Hannah’s leven en zie je of het uiteindelijk nog wat zal worden met haar en haar liefdesleven. Het boek is vanaf de eerste pagina boeiend, en al gebeurt er soms pagina’s lang niet erg veel, het blijft leuk!

Rennen en vliegen – Anna Maxted
ISBN 9789041761941
Zilver Pocket
6,95 euro

Rennen en vliegen
Bestel via Bol.com: Rennen en vliegen
Anna Maxted