Boeken Culinair

Polles Pannenkoekenboek

Ons favoriete restaurant in de Efteling is Polles Keuken. Niet alleen zijn de pannenkoeken er super lekker, ook de hele sfeer is geweldig. Vind je deze ook terug in Polles Pannenkoekenboek?

Polles Keuken

Iedereen die er wel eens gegeten heeft weet het: de pannenkoeken uit Polles Keuken smaken prima. Verrassende smaakcombinaties, oog voor detail en een ruime keuze zorgen ervoor dat jong en oud er volop kan smullen.

Tel daar het geweldige decor, met het fornuis waar van alles aan beweegt in het midden van het restaurant bij op, en vergeet ook zeker de gezellige bediening niet. Een toprestaurant, dat een dagje Efteling compleet maakt. Wij denken nog steeds met veel plezier terug aan ons bezoekje aan de Winter Efteling van begin dit jaar, waarbij we Polles Keuken natuurlijk ook een bezoekje brachten.

Polles Pannenkoekenboek

Hoe breng je de sfeer van dit unieke restaurant over in een boek? Allereerst door er de allerlekkerste, origineelste pannenkoeken en andere gerechtjes die zo uit Polles Keuken kunnen komen in te plaatsen. Hemelse confettipannenkoekjes, Deftige zalmpannenkoek en ook Toverijs van banaan met pindakaas, om maar eens wat te noemen. Alleen van de namen al loopt het water je in de mond.

Maar met alleen de lekkerste en leukste gerechten ben je er nog niet. Ook de vormgeving, echt Oud-Hollands en helemaal Efteling, is dik in orde. Van de foto’s krijg je direct trek en de leuke puzzeltjes in het boek zorgen voor extra vermaak. Hoe lastig het ook is om de sfeer van Polles Keuken te evenaren, de makers van dit boek hebben hun werk prima gedaan en brengen ons favoriete Efteling restaurant bij ons thuis.

Polles Pannenkoekenboek
ISBN 9789000343201
Spectrum
€12,50