Boeken

Piet Polies en de wilde achtervolging

Boeken over politieagenten doen het altijd goed bij jongens in de basisschoolleeftijd, maar nog interessanter wordt het natuurlijk als het een boekje is met een waargebeurd verhaal, dat ook nog eens op een bijzondere manier is vormgegeven. De boekjes van Piet Polies zijn daar een goed voorbeeld van.

Piet Polies is een vriendelijke politieman van de hand van het creatieve trio Kaschogo!. Zij maken in de boekjes waarin Piet de hoofdrol speelt gebruik van een gefotografeerde achtergrond en getekende figuurtjes, dat een bijzonder en herkenbaar beeld geeft.

De nieuwste uitgave, Piet Polies en de wilde achtervolging, speelt zich af in New York. Net als in de andere Piet Polies boekjes is het verhaal gebaseerd op een echt arrest, al is het natuurlijk zo hier en daar wel wat aangepast voor het boekje. Lezertjes beleven met Piet Polies een spannend avontuur, en krijgen na afloop ook nog een mooie boodschap over goed en fout mee. Een opvallend boekje, dat zeer in de smaak zal vallen bij kleine politiefans.

Piet Polies en de wilde achtervolging – Kaschogo!
ISBN 9789044319996
The House of Books
12,95 euro

Piet Polies en de wilde achtervolging
Bestel via Bol.com: Piet Polies en de wilde achtervolging
Kaschogo & Floris Kappelle