Boeken

Pekingeend bij nacht

De columns van Sylvia Witteman werden succesvol gebundeld in het boek ‘Pekingeend bij nacht En andere pogingen tot Echt Heel Erg Gelukkig Worden’. Het hectische leven van een werkende moeder, die er regelmatig een potje van maakt, roept herkenning op bij lotgenoten, terwijl iets gestructureerdere moeders bijna van hun stoel vallen bij het lezen van zoveel chaos.

Voor iedere drukke mama die tot nu toe geen tijd heeft gevonden het boek te lezen, is er nu dé oplossing: een luisterboek. Simpel aan te zetten tijdens het autorijden, opruimen of (poging tot) werken. Sylvia Witteman leest haar columns niet zelf voor, maar laat de eer aan radiopresentatrice Adeline van Lier. Nu weten we niet hoe Sylvia het gedaan zou hebben, maar de kans is groot dat zij Adeline niet zou overtreffen: ze sleept je als het ware de situatie in, zonder hysterisch of druk te worden (terwijl de situatie daar toch regelmatig bijna om vraagt…).

Op de 4 cd’s die dit luisterboek rijk is, vind je 48 verhalen, die in totaal ruim 4 uur in beslag nemen. Doordat het steeds gaat om afgesloten verhaaltjes, ben je niet gedwongen het boek in 1 keer uit te ‘luisteren’. Kun je tenminste even pauzeren wanneer de tranen over je wangen lopen van het lachen, of wanneer de kinderen in de tussentijd de boel op stelten hebben gezet.

Pekingeend bij nacht – Sylvia Witteman
ISBN 9789047601616
Uitgeverij Rubinstein
16,95 euro

Pekingeend bij nacht, 4 CD'S
Bestel via Bol.com: Pekingeend bij nacht, 4 CD’S
Sylvia Witteman