Boeken

Wat een pech, mijn naam is weg!

Gepersonaliseerde kinderboeken zijn er in alle soorten en maten. We hebben er de afgelopen jaren heel wat in onze handen gehad, maar geen enkele was zo leuk en goed als Wat een pech, mijn naam is weg!.

Hoe dat komt? Doordat dit boek het écht persoonlijk aanpakt. Lees verder om te ontdekken hoe de makers dat doen.

Wat een pech, mijn naam is weg!

Je zal maar op een ochtend wakker worden, en je naam zijn vergeten. Dan heb je behoorlijk veel pech. In Wat een pech, mijn naam is weg, komt de hoofdrolspeler in een magisch avontuur terecht, dat hem of haar steeds een stapje verder bij een oplossing zal brengen.

In dit avontuur komen er verschillende, vaak bijzondere, wezens op zijn of haar pad. Eén voor één, en allemaal met een goed verhaal. En dat niet alleen: ze geven het kindje ook allemaal een letter mee! Net zolang tot alle leters van de naam van het kind gevonden zijn, en het raadsel is opgelost.

Echt persoonlijk

Wat een pech, mijn naam is weg! is verzonnen door een Britse vader. Zijn dochter kreeg een gepersonaliseerd kinderboek voor haar verjaardag, dat na zijn eerste enthousiasme helemaal niet zo persoonlijk bleek te zijn: al haar vriendinnen hadden precies hetzelfde boek, alleen de naam was aangepast.

Dat moest leuker en beter kunnen, en samen met nog 2 vaders en 1 oom bedacht hij de formule voor het boekje dat nu ook in Nederland te koop is. De heren ontwikkelden een algoritme dat de naam en het geslacht van een kind koppelt aan verhalen en illustraties. Zo heeft ieder kind zijn eigen boek, met daarin de verhalen van verschillende wezens. Een Sophie komt op haar reis andere wezens tegen dan een Bram, zodat ieder kind die dit boek krijgt een echt uniek en persoonlijk exemplaar heeft, ook als het naast dat van vriendjes en vriendinnetjes wordt gelegd.

Wat een pech, mijn naam is weg!

Extra leuk vinden wij de handleiding bij het boek, dat ouders precies uitlegt hoe het boek gelezen moet worden. Geheel in de stijl van die Zweede meubelgigant leer je als ouder het maximale te halen uit dit leuke boek: ontzettend geestig!

Bestellen

Wil jij ook zo’n persoonlijk boek voor je kind? Of zoek je een uniek kraamcadeau? Via lostmy.name.nl kun je een unieke versie van Wat een pech, mijn naam is weg! bestellen. Een boek kost €26,99 euro.