Boeken

Olafs perfecte dag

Niet Anna, niet Elsa, maar Olaf is ons favoriete personage uit Frozen. Het is dan ook niet meer dan verdiend, als je het ons vraagt, dat deze vrolijke sneeuwpop nu zijn eigen Gouden Boekje heeft.

Olafs perfecte dag is een echt zomers boek. Zomers en Olaf… gaat dat wel samen? Daar waren wij ook wel benieuwd naar!

Olafs perfecte dag

Het is zomer in Arendelle, en zeker op een hele warme dag puffen en steunen de bewoners zich rot. Er is er maar eentje die met volle teugen geniet: Olaf! Hij is niet alleen dol op warme knuffels, maar ook op de zon, en warm zand.

Anna en Elsa zouden misschien liever binnen blijven, in de koelte, maar kunnen Olafs enthousiasme niet weerstaan (wie wel?), en nemen hem een dagje mee uit. Lekker spelen in het park, en op het strand. Maar wacht eens… smelt Olaf dan niet? Welnee, hij heeft altijd zijn eigen wolkje boven hem hangen! Olaf kan dus met volle teugen genieten van de zomer, dankzij zijn ehm, bouw, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners bij elkaar, zonder gevaar te lopen.

In dit vrolijke Gouden Boekje kijk je mee op deze gezellige dag, en krijg je meteen zin om zelf ook een dagje op stap te gaan. Olaf is vertederend enthousiast als altijd, en de tekeningen betoverend mooi.

Olafs perfecte dag – Een luxe Gouden Boekje
ISBN 9789047621010
Rubinstein
€6,95