Boeken

Oceanen

Er zijn niet veel boeken die het weten te combineren: leerzaam, leuk en opvallend. Het mooie boek ‘Oceanen’ is het echter wel gelukt, en hoe!
‘Oceanen’ ziet eruit als een patrijspoort. Eenmaal geopend tref je een 128 bladzijdes tellend boek aan, met hierin een schat aan informatie over werkelijk alles dat met de oceaan en de dieren die hierin leven te maken heeft. Het boek richt zich op kinderen vanaf 10 jaar, die hiermee niet alleen met gemak hun eigen honger naar kennis kunnen stillen, maar ook een indrukwekkende spreekbeurt kunnen samenstellen.
Maar dat is nog niet alles, je vindt in het boek ook nog een aantal extraatjes. Zo zijn daar 5 mooie ronde ansichtkaarten, uiteraard met de oceaan in de hoofdrol, en een leuk stickervel. Het laatste extraatje is een mooie poster, met hierop kleine afbeeldingen en nog eens flink wat informatie.

‘Oceanen’ is een perfecte combinatie tussen educatie en plezier. Prachtig vormgegeven, tal van feiten en afbeeldingen en perfect passend bij de doelgroep.

Oceanen – John Woodward
ISBN 9789025746353
Gottmer
21,95 euro

Oceanen
Bestel via Bol.com: Oceanen
John Woodward