Boeken

Nieuwe boeken van Jill!

Meiden opgelet: Jill Schirnhofer, beter bekend als Jill, heeft twee nieuwe boeken, waarin je je creativiteit weer volop kwijt kunt.

Mijn vriendenboek en Kleuren met Jill zijn leuk, vrolijk, creatief en handig. Wij bekeken de boekjes en vertellen je er alles over.

Jill: Mijn vriendenboek

Vriendenboekjes zie je op de basisschool vooral in de lagere klassen voorbijkomen, maar met de introductie van Mijn vriendenboek van Jill kan daar wel eens verandering in komen. Het is namelijk bij uitstek geschikt voor iets grotere meiden.

Op iedere pagina vind je typische Jill illustraties, ruimte voor een foto en een persoonlijke wens, en natuurlijk heel veel vragen waarmee BFF’s elkaar beter kunnen leren kennen. Je favoriete kledingstuk, je mooiste droom en hoe je de eigenaar van het vriendenboek ontmoet hebt: alles komt aan bod.

Extra leuk is natuurlijk dat Jill zelf ook de vragenlijst heeft ingevuld, als eerste in het boekje. Een mooie manier om herinneringen aan je beste vriendinnen voor altijd te bewaren.

Kleuren met Jill

Ook nieuw: Kleuren met Jill. Niet te verwarren met ‘Tekenen met Jill’, wat eerder verscheen (en waarvan er in 4 maanden tijd maar liefst 25.000 werden verkocht!).

In Kleuren met Jill heeft Jill zelf de tekeningen al gemaakt, je hoeft ze alleen nog maar in te kleuren. Leuk is dat de tekeningen ook meteen fungeren als ansichtkaart, en makkelijk uit het boekje gehaald kunnen worden. Eenmaal ingekleurd stuur je ze op naar je vriendinnen, of je hangt ze als mini-schilderij aan de muur natuurlijk.

Mijn vriendenboek – Jill
ISBN 9789045209159
Karakter Uitgevers
€12,99

Kleuren met Jill
ISBN 9789045209050
Karakter Uitgevers
€9,99