Boeken

Nieuw sms-bericht

Je zal, op weg van Engeland naar Australië, maar een smsje krijgen waarin wordt beweerd dat je vriend vreemdgaat. En je vriend zal dat maar glashard blijven ontkennen, terwijl je toch zo’n vreemd voorgevoel hebt dat het wel eens zou kunnen kloppen. En dan loop je ook nog eens tegen een andere, zeer aantrekkelijke man aan.

Da’s in het kort het verhaal van ‘Nieuw sms-bericht’. Lucy wil heel graag geloven dat haar vriend James haar niet bedriegt, maar dat valt niet mee. Zeker niet als zij ondertussen verliefd lijkt te worden op Nathan, een Australiër die zij nog kent van haar jeugd die zij in dit land doorbracht.

Als lezer heb je regelmatig de neiging om ‘dump die loser, pak dat lekkere ding!’ te schreeuwen, maar tot op het laatst blijft alles spannend. Wie heeft die sms gestuurd? Was het de waarheid? Voor wie zal Lucy kiezen, en waarom? Zodra je begint te lezen wil je het weten, wat maakt dat je ‘Nieuw sms-bericht’ waarschijnlijk binnen 1 dag uit hebt. Erg geschikte kost voor een lui dagje bankhangen dus!

Nieuw sms-bericht – Paige Toon
ISBN 9789044322170
The House of Books
16,90 euro

Nieuw sms-bericht
Bestel via Bol.com: Nieuw sms-bericht
Paige Toon