Boeken

Nachtmerries

Frustratie, dat is wat je zal overvallen zodra je gaat lezen in Nachtmerries. Frustratie die pas zal stoppen als je het boek uit hebt.

Hoe kan het dat zoveel jonge vrouwen op de universiteit van Cambridge worden geteisterd door heftige nachtmerries? Nachtmerries zo verschrikkelijk, dat zij stuk voor stuk op gruwelijke wijze zelfmoord plegen? Politieagente Lacey Flint gaat undercover als studente op de universiteit om hier achter te komen. Alleen psychiater Evi weet wie Lacey is, zij behandelde veel van de meisjes die slachtoffer werden. Zodra Lacey zelf ook nachtmerries begint te krijgen, en Evi gestalkt lijkt te worden, verandert de zaak. Zijn de dames te dicht bij de waarheid gekomen? Of zijn zij willekeurige slachtoffers? En waarvan dan eigenlijk precies? Zoveel vragen, zoveel, dat iedere seconde die het duurt tot je het boek uit hebt bijna een kwelling is.

Lacey ken je al uit Zielsgeheim, maar de boeken vallen ook prima los van elkaar te lezen. Nachtmerries is zo sterk geschreven, zo bloedstollend spannend, en zo anders dan iedere thriller die we eerder lazen, dat we compleet in de ban raakten van dit bizarre verhaal. Wat een boek!

Nachtmerries – Sharon Bolton
ISBN 9789400502772
A.W. Bruna
19,95 euro